Gezocht: oud inwoners van Pieterzijl

PIETERZIJL - Op zaterdag 15 september is er een grote reünie. Deze wordt gehouden in Dorpshuis “De Wending” te Pieterzijl van 10.00 tot 20.00 uur.

De reüniecommissie Lammy, Eddy, Peter en Titia heten vanaf 10.00 uur alle inwoners en oud-inwoners van Pieterzijl van harte welkom om met elkaar herinneringen van vroeger op te halen. Herken je de (oud) inwoners nog? En wat doen ze tegenwoordig? Wie woont er nog in Pieterzijl? Wil je antwoord op deze vragen? Kom dan vooral naar de Reünie!

Aanmelden via www.reunie-pieterzijl.com Op deze website en via Facebook kunt u de activiteiten en voorbereidingen volgen. Momenteel is de reüniecommissie hard op zoek naar beeldmateriaal. Ben je in het bezit van leuk of bijzonder beeldmateriaal en wil je dat delen met (oud) inwoners van Pieterzijl, stuur dan een e-mail naar: reuniepieterzijl@gmail.com.

Aan de huidige inwoners van Pieterzijl zal gevraagd worden om actief deel te nemen om de reünie tot een geslaagd evenement te maken: Zo zal worden gevraagd om de tuinen netjes en opgeruimd te hebben en zal er geprobeerd worden een “open huisroute” aan te bieden, zodat oud-inwoners van Pieterzijl nog eens hun ‘oude’ woning, kroeg of kerk (of alleen de tuin/buitenkant) kunnen bezichtigen.

Via (met name lokale) sponsering is het gelukt om kosten voor de deelnemers aan de reünie zo laag mogelijk te houden; € 25,00 voor een hele dag all inclusive! Wat je hiervoor krijgt?

• Koffie met gebak, lunch, borrel en borrelhapjes, stamppotbuffet

• Rondrit in een Tuk Tuk

• Pieterzijl bekijken vanaf het water

• Kortom; een prachtige dag van 10.00 tot 20.00 uur

• Een mooie foto als herinnering