Donar sluit contract met kledingsponsor Macron

GRONINGEN - Het Italiaanse sportmerk Macron is de komende drie seizoenen de kledingsponsor van Donar. De contracten zijn onlangs getekend bij het hoofdkantoor van Macron in de Italiaanse stad Bologna

De afgelopen drie seizoenen was Burned de kledingsponsor van Donar. Langs deze weg bedanken we Burned voor de samenwerking in deze periode waarin drie keer de Landstitel door Donar werd gewonnen.

Met het sluiten van dit contract met Macron zijn alle teams, het eerste én de jeugdteams van Donar, verzekerd van kwalitatief uitstekende en aantrekkelijke kleding. Daarnaast zal er een uitgebreid merchandise pakket voor de fans worden samengesteld. Diverse producten zijn straks via een verkooppunt bij wedstrijden én via een webshop te bestellen.

“We zijn buitengewoon trots en tevreden met de samenwerking met kledingsponsor Macron. Tijdens de voorbereidende gesprekken hebben we onze wensen kenbaar gemaakt en deze zijn allemaal naar tevredenheid en in goed overleg gerealiseerd. Met Macron als kledingsponsor zijn we nu voor drie seizoenen verzekerd van kwalitatieve sportkleding en een prima samenwerking met deze kledingsponsor” aldus bestuurslid Marieke Abbink.

De directeur van Macron, Nicola Clerico, is erg blij met de samenwerking met Donar. “We hebben zelf contact gezocht met de landskampioen van Nederland en de gesprekken leidden al snel tot een constructieve en effectieve samenwerking. We zijn enorm blij met deze deal en kijken er naar uit om het basketbal in Nederland, en met name Kampioen Donar, nog meer glans te geven met onze producten”.