Donar werkt oefencampagne af in de provincie

GRONINGEN - Traditiegetrouw trekt Donar ook komend seizoen de provincie in om te oefenen.

Op 20 september moet het team klaar staan voor de eerste Basketball Champions League voorronde. De loting van deze voorronde is woensdag 11 juli om 11:00 uur in ‘The House of Basketball’ in Geneve.

Donar gaat in de voorbereiding op bezoek in bekende plaatsen. Donar begint de oefencampagne in Uithuizen en spelen twee week later in Veendam. De oefencampagne wordt afgesloten met de Open Dag in MartiniPlaza.

Zaterdag 1 september; de Mencke in Uithuizen; Donar vs. De Groene Uilen

De eerste oefenwedstrijd wordt gespeeld in sporthal 'De Mencke' in Uithuizen. In Uithuizen start Donar de oefencampagne met een wedstrijd tegen stadsgenoot De Groene Uilen. De wedstrijd start om 19:30 uur. De kaartverkoop voor deze wedstrijd start op 1 augustus 2018.

Trainingsweek in België

Van 7 t/m 11 september is er een trainingsweek in België. Tijdens deze trainingsweek wordt op vrijdag 7 september & zaterdag 8 september een toernooi gespeeld in Antwerpen. De tegenstanders van dit toernooi zijn nog niet bekend. Op 11 september speelt Donar in Kortrijk een oefenwedstrijd tegen BC Oostende.

Vrijdag 14 september; Wildervanckhal in Veendam; Donar vs. Okapi Aalstar

De tweede wedstrijd in de provincie speelt Donar in Veendam. In de 'Wildervanckhal' is het Belgische Okapi Aalstar de tegenstander. De wedstrijd start om 19:30 uur. De kaartverkoop voor de wedstrijd start op 14 augustus.

Zondag 16 september; Martiniplaza in Groningen; Donar vs. Basic-Fit Brussels

De laatste oefenwedstrijd voor de Basketball Champions League wordt tijdens de Open Dag in MartiniPlaza gespeeld. Ook tijdens de Open Dag oefent Donar tegen een Belgische tegenstander. Basic-Fit Brussels komt naar MartiniPlaza.

Toegang voor tijdens de Open Dag is gratis. Het tijdstip van de wedstrijd en het programma van de Open Dag wordt later bekend gemaakt.