StreetFit finale op Grote Markt

GRONINGEN - De finale van StreetFit is op 13 juli op de Grote Markt. Een voetbaltoernooi waar bedrijven, sportverenigingen & welzijnsinstellingen strijden de titel: beste StreetFit straatvoetbalteam ’18.

Naast voetbal zijn er side events, een gezond buffet & is er een DJ aanwezig voor een stapje extra. Er is nog 1 plek vrij voor een bedrijventeam.

Wij zijn voetbal

StreetFit wil Groningers en Drenten dichterbij elkaar brengen door een ouderwets fanatiek potje voetbal. Iedereen doet mee, van ondernemer tot aan vriendenteam, van straatjongeren tot docenten. Hofleveranciers het Legers des Heils, WerkPro, het Kopland & Open Hof zullen met hun beste teams vertegenwoordigd zijn tijdens de finaledag.

StreetFit = meedoen

StreetFit is een samenwerking tussen Stichting van de Straat & organisator STOOT. STOOT biedt sport & gezonde leefstijl programma’s aan (jong)volwassenen die graag aansluiting vinden bij een sportvereniging maar door financiële of sociaalmaatschappelijke drempels buitenspel staan.

Prijsuitreiking & side events

Deelnemers en toeschouwers kunnen prijzen schieten bij de shootout, waarvan eerstgenoemde een professionele fotoshoot krijgt aangeboden. Health Centre Groningen is aanwezig voor blessurepreventie- en -behandeling. Het toernooi wordt afgesloten met een gezond buffet voor de deelnemers. De prijsuitreiking en middagopening wordt tussen 13:00 en 14:00 verzorgt door Paul de Rook, Wethouder Sport.

Inschrijven via www.streetfitsoccer.nl of contact opnemen via info@stoot.nu