Tip van de Programmeur: van televisie naar theater

GRONINGEN - Afgelopen week stond Freek Vonk met zijn theatershow Op Wereldreis twee keer bij ons in MartiniPlaza een uitverkochte zaal. We kennen Freek allemaal van zijn talloze tv programma´s zoals Freeks wilde wereld en Freek tegen de stropers.

In het theater nam Freek de bezoekers mee op een spectaculaire reis om de wereld. Een echte familieshow waar we met veel plezier op terugkijken.

Het komende theaterseizoen komen er nóg twee grote tv-persoonlijkheden naar MartiniPlaza. Op 16 september staat The Incredible Dr. Pol opnieuw bij ons met zijn exclusieve theatertour. Hij werd wereldberoemd door zijn reality tv-serie op National Geographic Channel. De dierenarts, die oorspronkelijk uit Drenthe komt, keert met nog persoonlijker werk terug naar Groningen. Met beestachtige en intieme verhalen over zijn leven en werk op het platteland van Amerika, wil hij een jonge en nieuwe generatie inspireren respect- en liefdevol om te gaan met dier en mens. Daarnaast biedt de theatertour je een unieke kijk in het leven van de man achter Dr. Pol. Een heerlijke familievoorstelling voor alle dierenliefhebbers.

Een maand later, op 20 en 21 oktober staat niemand minder dan Victor Mids op de programmering met zijn show MINDF*CK Live. Iedereen die zijn ogen niet kan geloven bij het zien van de experimenten in zijn tv-show kan zijn illusies nu zelf meemaken in het theater. En eerlijk is eerlijk: ook wij kijken hier enorm naar uit. Mids gaat zelf de zaal in om experimenten uit te voeren en laat je zien hoe je brein je voor de gek houdt. In het verleden lieten verschillende bekende Nederlanders, onder wie Matthijs van Nieuwkerk, Ilse DeLange, Armin van Buuren en Chantal Janzen zich al verbazen door Mids. Ben jij de volgende?