Zwemschool VetCool vestigt zich in Westerbroek

GRONINGEN - De Groningse zwemschool VetCool opent dit jaar een nieuwe zwemschool in Westerbroek.

Hiermee opent de zwemschool haar derde vestiging in de provincie. VetCool is al ruim 10 jaar actief in het bieden van het ABC-diploma zwemonderwijs. Sinds haar oprichting heeft de organisatie bij ouders en kinderen een goede naam opgebouwd. Met name de kwaliteit van lesgeven, de wijze waarop er met zwemouders wordt gecommuniceerd en het hoge slagingspercentage hebben hieraan bijgedragen.

In deze moderne tijden waarin ouders hun drukke leven van werk, huishouding en kinderen moeten combineren, probeert zwemschool VetCool het ze wat makkelijker te maken. Dit doen ze door de kinderen op een snelle manier te leren zwemmen door anderhalf uurslessen te geven. Naast het feit dat ouders niet meer, zoals bij de meeste zwemscholen, twee jaar lang naar een zwembad heen en weer hoeven te rijden, vinden zij het ook belangrijk dat hun kinderen veel plezier beleven tijden de zwemlessen.

Het zwembad in Westerbroek heeft reeds vele jaren hiervoor bestaan en is altijd een zeer populaire lokatie geweest om te komen zwemmen.

Met wijken rijk aan water in de omgeving van Westerbroek zoals bijvoorbeeld Meerstad en Meerwijck, is er onder de ouders een grote behoefte aan zwemlessen waarbij kinderen binnen korte tijd zich in ieder geval veilig kunnen redden in het water! Zo kunnen ze sneller veilig zijn tijdens het spelen rondom het huis. Naast de zwemlessen wordt er voor de jongere kinderen ook babyzwemmen en peutersurvivallessen aangeboden.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om het zwembad in Westerbroek een fris jasje te geven en ervoor te zorgen dat deze klaar is voor de feestelijke opening op 1 september.

Nieuwsgierig? Kijk alvast op de website www.zwemschoolvetcool.nl/westerbroek of bel naar Monique Bruin 06-50979612