DeWolff op de planken van EM2

Het driekoppige rock 'n rollmonster uit het diepe zuiden van Nederland komt op 6 december 20.00 uur terug naar het noorden. Dit keer rockt DeWolff EM2: 'the barn' op het suikerunieterrein.

DeWolff is een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s en psychedelische kosmische straling uit de toekomst. De band werd geboren in 2007 met de toen nog tieners Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel. Op een dieet van Jimi Hendrix, The Doors en Led Zeppelin zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land. Leon Russell meets Deep Purple, The Black Keys meets Allman Brothers.

Live fenomeen

DeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band met inmiddels zes studioplaten en een liveplaat op zak. DeWolff live meemaken is een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-show-is’-mentaliteit.

Thrust

Begin 2018 bracht DeWolff het zesde studioalbum Thrust uit. Met "diepere en minder zweverige teksten en nog altijd moddervette ouderwetse solo’s op Hammond en gitaar. Daar waar het gevaar in rechtse hoek zit, komt Thrust aan als een linkse directe." (OOR)

DeWolff

DeWolff stond in het voorprogramma van The Black Keys en Deep Purple en speelde op festivals als Pinkpop, Lowlands, Eurosonic Noorderslag en Sziget. In december keert de band terug naar Groningen. Na een uitverkochte show in De Oosterpoort in mei van dit jaar, zullen de heren uit het zuiden hun reprise houden in 'the barn' EM2 op het suikerunieterrein.

De kaartverkoop start vrijdag 29 juni om 10:00 uur. Kaarten euro 20,50 (incl. euro 2,50 servicekosten)