DELA Eredivisie Beach in Groningen

GRONINGEN - De DELA Eredivisie Beach komt 30 juni en 1 juli naar Groningen. Het centre court komt midden in het centrum van Groningen, op de Grote Markt.

Olympiër Christiaan Varenhorst met zijn partner Jasper Bouter stromen in op zondag. Zij behaalden vorig jaar goud op het NK in Scheveningen. Ook heeft Christiaan Varenhorst een aantal jaren bij Lycurgus gespeeld. Maar ook bij de vrouwen zal het een mooie strijd gaan worden. Aankomend zomer (15-22 juli) wordt het EK beachvolleybal in Nederland georganiseerd. Via de DELA Eredivisie Beach is er zowel bij de mannen als bij de vrouwen nog 1 ticket voor het EK te winnen. Bij de mannen hebben het team Jannes van der Ham en Sven Vismans het ticket al binnen. Zij zullen aankomend weekend ook aanwezig zijn. Bij de vrouwen wordt het aankomend weekend beslist dus dit gaat een mooie strijd worden.

Op zondagmiddag 1 juli vanaf 12.00 uur worden de halve finales en finales op het centercourt op de Grote Markt gespeeld. De vrouwenfinale is om 16.00 uur en de mannenfinale om 17.00 uur.