Robert van der Laan is de ‘Beste Klusvader’ van het noorden

GRONINGEN - Robert van der Laan uit Assen streed vanmiddag bij Hornbach in Nieuwegein mee om de titel ‘Beste Klusvader van Nederland’ en de bijbehorende Gouden Hamer.

Hij plaatste zich voor de finale na winst van de regionale kwalificatiewedstrijd bij Hornbach in Groningen. De overwinning pakte hij nèt niet, maar de titel ‘Beste Klusvader van het noorden’ heeft hij wel binnen!

Landelijk namen duizenden klusvaders deel aan de kwalificaties die plaatsvonden in de veertien vestigingen van Hornbach. De eindstrijd, waar vaders van Groningen tot Limburg aan meededen, bestond uit diverse klusopdrachten waaronder het maken van een voetbaldoel. Om 16.00 uur werd vader Alfred Bikker uit Alblasserdam door de jury uitgeroepen tot landelijke winnaar. Maar voor de kinderen is vader Robert sowieso hun held. “Vaderdag 2018 is er een om nooit te vergeten!”, aldus Robert.

Over HORNBACH

HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 19.000 medewerkers. In Nederland bestaat HORNBACH nu twintig jaar en telt het inmiddels veertien vestigingen. HORNBACH won in 2017 voor de twaalfde keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).