Studenten presenteren eindcollectie tijdens modeshow in MartiniPlaza

GRONINGEN - Studenten Retail & Mode van Noorderpoort Business & Administratie presenteren 19 juni hun creaties tijdens de modeshow Dare to Create 2018.

Derdejaars studenten Filiaalmanager Mode presenteren tijdens deze modeshow in MartiniPlaza hun eindcollectie. In het voorprogramma lopen ook tweedejaarsstudenten van Ondernemer Retail en Verkoopspecialisten Mode mee. Daarnaast worden ook zelf ontworpen lampen van de derdejaarsstudenten Interieuradviseur getoond.

Het thema van Dare to Create is dit jaar Blow up Your Selfie. Tijdens de modeshow presenteren de studenten hun zelfgemaakte collecties die op dit thema gebaseerd zijn. De hele show wordt door de studenten zelf samengesteld. De kledingstukken worden voorafgaande aan de modeshow al door de docenten van de studenten beoordeeld. De modeshow Dare to Create 2018 is onderdeel van de eindopdracht voor de studenten. De hele show wordt verzorgd door de studenten van de opleidingen Retail Mode en Interieur Adviseur, ondersteund door de studenten van onderwijsleerbedrijf Business@School, van Noorderpoort.

Aanwezig zijn bij de modeshow

De modeshow Dare te Create is voor iedereen toegankelijk. Kaarten kunnen vanaf donderdag 14 juni voor € 3,- besteld worden bij onderwijsleerbedrijf Business@School. Hierbij is het belangrijk dat je in de e-mail jouw naam vermeldt en dat je aangeeft hoeveel kaarten wilt bestellen.

Jouw kaarten liggen dan op dinsdag 19 mei klaar bij de ingang van MartiniPlaza. De kaarten kunnen ook op werkdagen tussen 8.30 en 16.00 uur worden opgehaald bij het onderwijsleerbedrijf Business@School aan de Hora Siccamasingel 177 in Groningen. De kaarten dienen wel contant afgerekend te worden. Studenten en hun familieleden krijgen voorrang op de aanschaf van kaarten. Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar. De show start op dinsdag 19 mei om 20.00 uur.