Hornbach organiseert workshop ‘Maak een goal’ in Groningen

GRONINGEN - Nederland gaat tijdens dit WK de meeste goals maken. Goals bouwen, welteverstaan. In samenwerking met Voetbal International organiseert Hornbach Groningen elk weekend in juni tot en met 15 juli workshops ‘Maak een goal’.

Elke zaterdag 14 - 15 uur en 16 - 17 uur, elke zondag 13 - 14 uur en 15 - 16 uur

“Terwijl andere landen hun krachten meten op het WK Voetbal, worden er in Nederland ook goals gemaakt”, vertelt vestigingsmanager Folko Koolhof van Hornbach Groningen. “We roepen Nederlanders op om zelf een goal te maken: een voetbaldoel om lekker zelf een balletje te trappen. Of je nu beginnend of gevorderd klusser bent, iedereen kan aan deze projectshow deelnemen.”

Van balken zagen tot het net bevestigen

Tijdens de ‘Maak een goal’-workshop laten de experts van Hornbach zien welke stappen je moet nemen om een doel te bouwen. Het formaat bepalen, de balken zagen en het net bevestigen: alles wordt stap voor stap uitgelegd. Vervolgens kun je zelf aan de slag.

Deel jouw goal

Maak jij de mooiste goal? Voetbal International zal tijdens het WK ruimschoots aandacht besteden aan de campagne en creëert onder andere een speciale webpagina, www.VI.nl/maakeengoal.nl, waar zelfgemaakte goals kunnen worden gepost. De live-demonstraties bij Hornbach worden elk weekend tot en met 15 juli georganiseerd. Deelname is kosteloos.

Kijk voor meer informatie op de website: https://www.hornbach.nl/projectshow.