Studenten Alfa-college presenteren kappersshow Color Your Mood

GRONINGEN - Studenten van de opleiding Salonmanager van het Alfa-college presenteren op 20 juni de kappersshow Color Your Mood.

Een spectaculair evenement vol haarinspiratie waar Keune Haircosmetics een nieuwe kleurcollectie laat zien en barbier Ronald de Bont van barbershop De Zwarte Raaf een show aan het publiek geeft.

“We willen graag een wow-effect bij de bezoekers creëren, zodat mensen het later nog over deze show zullen hebben”, vertelt Maria Kiekebos-Wiekamp, teamcoördinator Haarverzorging bij het Alfa-college in Groningen.

Meerwaarde

De studenten Salonmanager presenteren tijdens Color Your Mood de nieuwste haartrends. Het leiden van een kapsalon en een eigen trend ontwikkelen én presenteren zijn onderdelen van hun opleiding. Tijdens het kappersevenement laten de studenten zien wat ze in huis hebben en geven ze een kijkje in de keuken van het kappersvak. “We zijn twee jaar geleden gestart met deze niveau 4 opleiding en tijdens Colour Your Mood kunnen bezoekers kennis maken met deze ‘nieuwe’ opleiding én met het Alfa-college als school.”

Color Your Mood bezoeken?

Dat kan, want iedereen is van harte welkom. De entree is euro 15 inclusief twee consumpties, een borrel bite en een burger aan het eind van de avond. Kaarten zijn online beschikbaar via www.eventbrite.nl. De inloop is vanaf 18.30 uur en de show begint om 19.00 uur in Beaushelter aan de Neutronstraat 3.