Prijzen op 1e editie Martini Dans Bokaal

GRONINGEN - De Grote Finale van de 1e editie van de Martini Dans Bokaalwas was 6 juni Hanze Plaza Congres Centrum . Het was een Cha Cha project gericht op groepen 8 binnen de gemeente Groningen. Maar liefst 240 kinderen van 8 scholen stonden op de planken.

De gedachte achter het project is leren samenwerken op basis van respect voor elkaar. Er wordt gedanst op moderne en herkenbare muziek. Ook bevordert dansen de motoriek en is het een van de beste manieren van gezond bewegen. Verder is het iets dat je nog echt samen doet dus ook het sociale aspect is erg belangrijk. Zowel de Gemeente Groningen als de Rabobank Stad en Midden Groningen waren direct enthousiast over dit project. Zij hebben de Martini Dans Bokaal zowel financieel als met acties van harte ondersteund. Beiden waren tijdens de Grote Finale dan ook vertegenwoordigd om de hoofdprijzen uit te reiken.

Naast individuele winnaars zijn twee scholen er met de hoofdprijzen vandoor gegaan. De Borgmanschool Jacobijnerstraat heeft de Fan Trophy 2018 gewonnen en de Grote Martini Dans Bokaal Wisselbeker voor de best presterende klas is gewonnen door de Bredero 1.