Sponsoren Be Quick 1887 met ludieke actie

HAREN - Deze week staan er twee belangrijke wedstrijden op het programma voor Be Quick 1887 zondag 1 in de strijd tegen degradatie. Donderdag 7 juni staat de eerste wedstrijd gepland tegen en in Goes, zondag 10 juni om 14.30 uur is de return in Stadion de Esserberg.

De winnaar van deze tweestrijd speelt volgend seizoen in de landelijke 3e Divisie en de verliezer zal deelnemen in de Hoofdklasse.

Sponsoren van Be Quick 1887 roepen leden en niet leden op het team te steunen en komen met een ludieke actie.

Zo biedt Kartracing & Bowling Groningen een jeugdteam dat de sfeeractie wint een heat karten voor het team, inclusief een consumptie bij ontvangst. Ook Dalstra Reizen biedt een teamprijs aan. Een jong-jeugdteam dat zich aanstaande zondag het beste manifesteert als Be Quick-supporter krijgt een spelersbus aangeboden voor een uitwedstrijd binnen Noord-Nederland.

Daarnaast is er een prijs is in het kader van een vervroegde Vaderdag. Jeugdsponsor BBI Travel biedt een 3-daags weekend Dublin aan. Dit weekend Dublin is te winnen door alle Be Quick supporterende combinaties vader/zoon of vader/dochter, die zich in het clubhuis voorafgaande aan de wedstrijd registreren. Ook niet Be Quick-leden kunnen dus meedingen naar deze prijs.