Esther de Boer uitgeroepen tot de beste Personal Trainer van Groningen

GRONINGEN - Tijdens de Dutch Fitness Awards op 3 juni is Esther de Boer van The Body Buddy uitgeroepen tot de beste Personal Trainer van de provincie Groningen.

Net als in 2017 mag deze enthousiaste, creatieve dame zich in 2018 weer de beste Personal Trainer van Groningen noemen. Haar klanten en haar volgers op diverse mediakanalen hebben massaal op haar gestemd, hierdoor stond zij landelijk zelfs in de Top-5.

Naast de Gemeente Award en Provincie Award, die Esther ontving uit handen van Katja Schuurman, kreeg ze ook de Creativiteit Award. Deze creativiteitsprijs werd uitgereikt door Valerio Zeno. Esther haar manier van communiceren en haar verfrissende marketingstrategie viel bij de jury erg in de smaak.

Esther rijdt met haar busje met het logo van The Body Buddy overal door Groningen. Alle trainingen worden buiten gegeven in het Stadspark, Noorderplantsoen, Kardinge en bij mensen thuis. Deze trainingen worden gegeven m.b.v. kettlebells, speedladders, trx’n, gewichten en fitnessballen.

Ze geeft Bootcamp trainingen aan groepen en individuele trainingen aan mensen met specifieke doelen. Daarnaast heeft zij voor dames een programma gemaakt, ‘The Online Fit Challenge’ en is ze op dit moment haar eerste kookboek aan het schrijven met een speciaal vernieuwend concept.