Doe mee aan De Échte Man Competitie

GRONINGEN - Mannen van Groningen kunnen zich 16 juni zich laten onderdompelen in dé beleving van de man.

Van 13.00 uur tot 17.00 uur op het parkeerterrein van de Hornbach kunnen mannen deelnemen aan De Échte Man Competitie, demonstraties bekijken en informatie krijgen over echte mannen bedrijven en beroepen tijdens De Echte Mannen Dag van Groningen.

Tijdens De Echte Mannen Dag van Groningen is er een dag opvullend programma waarbij de mannen zelf mee kunnen doen aan de echte man van Groningen competitie of rondkijken bij de verschillende stands. De Echte Mannen Dag van Groningen is gratis toegankelijk voor iedereen. Voor de competitie wordt euro 5 per deelname gevraagd.

Iedereen kan bij verschillende bedrijven een demonstratie volgen of informatie krijgen over wat hun bedrijf een echt mannen bedrijf maakt. Hierbij zullen motoren, auto's, baarden, snorren, politieagenten en nog veel meer een grote rol spelen. Voor wie de uitdaging aandurft kan meedoen aan de échte man competitie. Hierin strijden 30 mannen tegen elkaar in verschillende onderdelen zoals een mechanische rodeostier temmen, bus trekken, tracktorband flippen en nog veel meer. De winnaar gaat naar huis met niet alleen de titel De Échte Man van Groningen, maar ook met een geheel verzorgde barbecue voor vier personen!

Aanmelden www.echtemannendag.nl.