Mandemakers al 40 jaar hét huis van keukens

GRONINGEN - Mandemakers hét huis van keukens, bestaat dit jaar 40 jaar en dat willen wij vieren. Tot en met zondag 10 juni profiteren klanten van 25% jubileumkorting op al onze keukens.

In 1978 is Ben Mandemakers in een klein schuurtje achter het huis van zijn ouders een keukenzaak gestart. Ondertussen bestaat dit familiebedrijf al 40 jaar en opende in 2001 de showroom in Groningen.

Wie bij Mandemakers koopt, kiest voor topkwaliteit. Die kwaliteit zit hem bijvoorbeeld in de enorme keuze mogelijkheid.

Naast onze Mandemakers collectie, VTwonen collectie en Mandemakers Individual collectie, zijn wij al veertig jaar officieel SieMatic dealer, en mogen wij u, als één van de weinige keukenzaken, het merk Barletti presenteren. Om u zoveel mogelijk keuzevrijheid op het gebied van werkbladen te bieden hebben we zelfs een eigen Mandemakers stenen bladen fabriek en kunt u bij ons terecht voor werkelijk alle A-merken qua apparatuur. Dit, in combinatie met het uitstekende advies en garantie, alsmede de levenslange service die wij u bieden, maakt dat wij ons met gepaste trots hét huis van keukens mogen noemen.

Kom bij ons langs op de Sontweg 1 in Groningen en laat u adviseren door een van onze adviseurs. Maak een afspraak via www.mandemakers.nl of bel naar 050 - 406 25 65