Lefier Groningen is verhuisd naar Winschoterdiep

GRONINGEN - Vanaf dinsdag 29 mei is Lefier Groningen gevestigd aan het Winschoterdiep 50.

De corporatie heeft hier een bedrijfsruimte in het pand van MyOffice. Lefier wil betaalbaar en efficiënt blijven werken. Met de verhuizing kan de woningcorporatie haar klanten ook in de toekomst goed van dienst zijn.

Vier Lefier-locaties De maatschappij van nu is steeds in beweging. Dat vraagt om een andere manier van werken. Lefier Groningen gaat op haar nieuwe plek flexibel werken in een duurzame werkomgeving. Dit doet de corporatie ook op haar locaties in Stadskanaal, Emmen en Hoogezand. Lefier in Stadskanaal verhuist 11 juni naar een nieuw pand. In Emmen en Hoogezand heeft al een verbouwing plaatsgevonden.

Besparing op huisvesting kantoren

Met de verhuizingen en duurzame verbouwingen bespaart Lefier fors op haar huisvestingskosten. Zo blijft er meer geld over voor het bieden van betaalbare huurwoningen. In alle kantoren van Lefier wordt het energieverbruik sterk verminderd. Bijvoorbeeld door ledverlichting, zonnepanelen, zoneverwarming, warmtepompen en duurzaam isolatiemateriaal van oude jeans.

Lefier bezoeken Bezoekers kunnen elke werkdag tussen 08.00 en 12.00 uur bij Lefier terecht. ‘s Middags is dat alleen op afspraak. Door wegwerkzaamheden kan het pand op dit moment lastig bereikbaar zijn.