Zomeravondbridge in Sociëteit De Harmonie

GRONINGEN - Sociëteit De Harmonie start woensdagavond 6 juni met Zomeravondbridge. Dat betekent dat iedereen die graag bridge speelt deze zomer op woensdagavond welkom is in Sociëteit De Harmonie, schuin tegenover de Martinitoren.

De rest van het jaar is het bridgen exclusief voor leden. Dus nu heeft iedereen de kans eens mee te doen en kennis te maken. Iedere bridger speelt zijn eigen systeem. Aanmelden kan op de dag zelf tussen 19.00 en 19.15 uur en om 19.30 uur starten we het spel. Meedoen kost €1,50 voor leden en €2,50 voor gasten, eenvoudig te voldoen bij aankomst. Neem wel je inschrijfnummer van de Bridgebond mee. Adres: Kreupelstraat 10 Groningen. Meer informatie www.societeitdeharmonie.nl.

Sociëteit De Harmonie

Sociëteit de Harmonie is een vereniging, opgericht in 1840, waar mensen van diverse pluimage en alle leeftijden elkaar ontmoeten om hun sociale contacten uit te breiden, te biljarten, te bridgen, mahjong te spelen. Ook ontmoeten zij elkaar bij exposities en concerten, lezingen en andere culturele evenementen die zij zelf organiseren. Sociëteit de Harmonie is gevestigd aan de Kreupelstraat. Wie daar eens wil kijken is welkom tijdens concerten en lezingen, of andere openbare evenementen die op de website staan: www.societeitdeharmonie.nl. Hier staat ook informatie over de diverse activiteitenclubs die actief zijn binnen de Harmonie.