Nic./John Schokker Makelaardij en KV Hoogkerk houden korfbaltalentendag

HOOGKERK - Nic./John Schokker Makelaardij heeft 17 juni samen met V Hoogkerk een korfbaltalentendag op het sportpark en in de sporthal van KV Hoogkerk.

Centraal op deze dag staat de wedstrijd tussen het Nederlands korfbalteam U21 en een selectie van Noord-Nederlandse korfbaltalenten. De wedstrijd wordt gespeeld vanaf 15.00 uur in de sporthal.

Het Nederlands team van korfbaltalenten wordt gecoacht door Kees Vlietstra. Hij zal vanaf 1 juli ook de hoofdcoach zijn van Nic./John Schokker Makelaardij. Het Noord-Nederlands team wordt samengesteld door Willem van Kalsbeek in eendrachtige samenwerking met de Groningse talentencoach Mike Vlietstra.

Rondom de wedstrijd worden een aantal activiteiten gepland, waaronder clinics en een schutterstoernooi voor de bezoekers. In de komende weken wordt het precieze programma bekendgemaakt, dus houd hiervoor de website en onze Facebookpagina in de gaten. Er wordt gewerkt aan een gezellige korfbaldag voor iedereen met ontmoeting, ontspanning, spelen en sportiviteit.

De opbrengsten van deze speciale dag gaan naar Groningse sporttalenten en worden verdeeld via de John Schokker Foundation. Deze ideële stichting is vorig jaar opgericht en heeft in haar eerste jaar inmiddels euro 10.000 verdeeld onder tientallen sporttalenten in Groningen en omgeving. Naast de korfbaltalentendag worden er ten behoeve van de stichting ook andere activiteiten gepland.