Toko Semarang opent tweede locatie

GRONINGEN - Toko Semarang heeft onlangs de opening van haar Centrale Keuken aan de Beckerweg gevierd.

Met deze Centrale Keuken heeft het bedrijf niet alleen haar capaciteit weten te verdubbelen, maar is er ook een 2e afhaallocatie en bezorgservice gerealiseerd. Hiermee bevestigt Toko Semarang haar ambitie voor uitbreiding en verdere groei van het bedrijf.

Toko Semarang, de Indonesische afhaaltoko aan het Gedempte Zuiderdiep, is nu bijna 15 jaar actief in de stad en heeft mettertijd een grote naamsbekendheid opgebouwd in Groningen en omstreken. Het bedrijf snakte daarom al een tijdje naar een 2e locatie met vooral een grotere keuken om aan de vraag te kunnen blijven voorzien.

Deze nieuwe locatie is gevonden aan de Beckerweg 25-4, eveneens te Groningen. Op deze locatie heeft de toko inmiddels haar Centrale Keuken gevestigd. Daarnaast wordt vanuit deze locatie nu ook bezorgd of kan de bestelling worden opgehaald. Uiteraard kunnen klanten ook nog steeds terecht in de toko aan het Zuiderdiep. Toko Semarang is van plan om in de toekomst het bedrijf nog verder uit te breiden en ziet zeker kansen om ook bedrijven te voorzien van het échte Indonesische eten.

Toko Semarang is een (h)echt familiebedrijf waar de authentieke Indonesische smaak en constante kwaliteit inmiddels een gegeven is. Foto: Toko Semarang