Donnerwetter en MAARIS knallen in EM2

GRONINGEN - Bij venue EM2 zal 25 mei de band Donnerwetter act de préséance geven met in het voorprogramma de Groningse band MAARIS.

Donnerwetter die eerder al voor een onvergetelijke avond in de voormalige EMG faktors heeft gezorgd komt weer naar Groningen om het feest in de EM2 nog eens flink over te doen. De band weet als geen ander het publiek te bezweren met hun psychedelisch rock met verwijzingen naar zo'n beetje alles wat tof is in combinatie met gitaren. Donnerwetter maakt psychedelische rootsmuziek met het venijn van punk. De intense liveshows klinken alsof Wilco, MGMT, White Denim, The Cramps, 16 Horsepower en Grizzly Bear samen het podium beklimmen en ze Nick Cave als bezwerende frontman hebben gestrikt.

MASARIS eet, drinkt en leeft muziek. In dit geval rock en blues. Wie nu denkt aan het standaard 12 bar-blues-maten-riedel kan het vergeten; dit is blues anno nu. Het rockt en is zinnenprikkelend. Het geluid is fris en nieuw en de band heeft het voor elkaar weten te krijgen om in relatief korte tijd een geheel eigen sound te ontwikkelen.

Deur open om 21.00 uur, aanvang 22.00 uur. Entree voorverkoop euro 10 + servicekosten, aan de deur euro 12,50 + maandkaart á euro 1,50.