Veertig nieuwbouwprojecten presenteren zich op het Suikerunieterrein

GRONINGEN - Tijdens het WoonEvent op zaterdag 26 mei kunnen woningzoekers zich persoonlijk laten informeren over ruim veertig nieuwbouwprojecten in de regio Groningen en Kop van Drenthe.

Op dit eerste evenement van NieuwWonen Groningen wordt een aantal projecten voor het eerst aan het publiek gepresenteerd, zoals de laatste fase van Reitdiep en Parkvilla’s in Helpermaar. Er zijn ook projecten buiten de stad, zoals Het Harener Holt in Haren en Groote Veen in Eelde.

Ruim veertig nieuwbouwprojecten, zowel actuele als toekomstige, presenteren zich komende zaterdag op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen. De NVM Nieuwbouwspecialisten van NieuwWonen Groningen staan tijdens het evenement voor de bezoekers klaar om al hun vragen te beantwoorden. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 15.00 uur welkom in het Stadslab op het Suikerunieterrein.

NieuwWonen Groningen

Veel vraag en te weinig aanbod zorgen voor krapte op de huizenmarkt in de stad Groningen en omstreken. Woningzoekers moeten er snel bij zijn om hun droomhuis niet aan hun neus voorbij te zien gaan. Om hen bij hun zoektocht te helpen, lanceert een groep NVM Nieuwbouwspecialisten een nieuw platform: NieuwWonen Groningen. Op www.nieuwwonengroningen.nl vinden woningzoekers het complete nieuwbouwaanbod in de regio Groningen en Kop van Drenthe.

Aanbod op maat

Om een betere kans te maken op een nieuwbouwwoning, schreven geïnteresseerde kopers zich voorheen in bij verschillende makelaars. Dat is met de komst van NieuwWonen Groningen verleden tijd. Op de website maken woningzoekers één profiel aan om op de hoogte te blijven van alle nieuwbouwprojecten die passen bij hun woonwensen. Zoekers kunnen projecten volgen en zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Landelijk netwerk

Het WoonEvent is evenals NieuwWonen Groningen een initiatief van de volgende NVM Nieuwbouwspecialisten: Boekholt nieuwbouwspecialist, Pandomo Makelaars en Nieuwbouwgroningen.nl & Lamberink Makelaars. Het platform is onderdeel van het overkoepelende NieuwWonen Nederland en één van de ongeveer 25 regionale NieuwWonen-platforms.