Bezoek Forumgebouw op Dag van de Bouw 2018

GRONINGEN - Het in aanbouw zijnde Groninger Forum in Groningen is 2 juni te bezoeken. Van 10.00 tot 16.00 uur is de bouwplaats open voor publiek. Tot en met de vierde verdieping, waar de expozalen komen, kun je het nieuwe onderkomen bekijken.

Omdat een enorme drukte wordt verwacht, is er een vaste en veilige looproute uitgestippeld: vanaf de begane grond via de jeugdafdeling op de eerste en tweede verdieping helemaal naar de vierde verdieping (expozalen), en weer naar beneden. Belangrijk om te weten: toegang vanaf de Grote Markt, vij toegankelijk, zonder aanmelding, houd op de bouwplaats rekening met je eigen veiligheid én die van anderen, kinderen zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Toegankelijkheid bouwplaats

Het is een bouwplaats, dit betekent dat de omstandigheden daar ook naar zijn. De liften en roltrappen zijn nog niet in werking. Je moet dus traplopen om boven te komen. Ben je niet goed ter been, dan kun je ook gewoon beneden blijven. De bouwplaats is helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Wat komt er in het Groninger Forum?

Tijdens de Dag van de Bouw vertellen de aanwezige Forummedewerkers graag wat er in het nieuwe Groninger Forum komt. Op onze website hetnieuwe.groningerforum.nl lees je er alvast meer over.

Open in 2019

Begin 2018 heeft de BAM het hoogste punt bereikt, eind 2018 wordt het gebouw opgeleverd en kunnen we gaan inrichten. September 2019 opent het Groninger Forum de deuren voor het publiek. Foto: Bob de Vries.