Start samenwerking GV Olympia en GVAV Rapiditas

GRONINGEN - GV Olympia en GVAV Rapiditas organiseerden afgelopen weekend samen met de productgroep voor het eerst de Open Groninger Kampioenschap samen.

Een mooie eerste samenwerking tussen beide clubs. Dit ter voorbereiding op een toekomstige samenwerking in de turnhal.

Op de zaterdag was er brons voor het damestrio Jeltje Elsenga, Lotte Raangs en Lisa Datema een 4e plek voor Anne-Floor Idzerda, Lucia van Rheenen en Noor Sieling en een gedeelde 5e plaats voor Anouk Douma, Milena Lipinska en Noa Verschut. Het E-senioren trio Daphne Sikkema, Lise-Lotte Seubers en Naomi Holman behaalden ook een bronzen medaille.

Op zondag was er bij de C-senioren met de tempo oefeningen goud voor het trio Esmée Zeeman, Linda Salomons en Chaja Vos. Bij de balans oefeningen in de C-lijn was er brons voor Olga Korosteleva, Eline Salomons en Pascalle Oppedijk. Bij de D-senioren damesparen was het brons voor Susan Kooistra en Lara Hieuw Kin Koen. Ook was er brons bij de D-junioren voor Jente Zirkzee, Melissa Bakker en Lynn Kooistra. Jade en Leyan sloten de dag af met een zilveren medaille bij de damesparen D-junioren. Foto’s GVAV Rapiditas.