Strijd mee om de Gouden Hamer bij Hornbach Groningen

GRONINGEN - Alle stoere klusvaders verzamelen! De strijd om de felbegeerde Gouden Hamer barst weer los.

Bij Hornbach staat binnenkort een klusparcours klaar, dat handige vaders mogen afleggen om te strijden om de titel ‘Beste Klusvader van Nederland’. De vader die het parcours als beste aflegt in Groningen, zal te zien zijn in advertenties als lokale klusheld. Én hij zal Groningen vertegenwoordigen tijdens de landelijke Gouden Hamer-finale op zaterdag 16 juni in Nieuwegein.

Ben jij goed met een ouderwetse handzaag? Heb je een technisch oog? En weet je welke producten je bij een bepaald project nodig hebt? Doe dan mee aan de wedstrijd ‘Beste Klusvader van Nederland’ bij Hornbach in Groningen en maak kans op de Gouden Hamer. De vader die het klusparcours als beste aflegt, verdient een plek in de landelijke finale op zaterdag 16 juni bij Hornbach in Nieuwegein. De regionale voorrondes vinden plaats in de weekenden van zaterdag en zondag 26/27 mei, 2/3 juni en 9/10 juni van 13.00 uur tot 16.00 uur. Het is dé kans om een bekende klusheld te worden, want als regiowinnaar zul je te zien zijn in advertenties in de regio!

Landelijke finale voor Vaderdag

Uit de voorrondes komen vijftien regiowinnaars, die de eer van hun regio gaan verdedigen op zaterdag 16 juni. Tijdens de feestelijke finale strijden zij om de titel ‘Beste Klusvader van Nederland’ en de bijbehorende Gouden Hamer. Hornbach heeft deze Gouden Hamer-wedstrijd in het leven geroepen als ode aan alle klussende vaders. Om Vaderdag extra glans te geven en de echte klussers eindelijk eens goed in de schijnwerpers te zetten. De winnaar van de finale krijgt naast de Gouden Hamer landelijke roem, via billboards door het hele land en advertenties in kranten en bladen. Een echte held voor heel klussend Nederland!

Kijk voor meer informatie op www.hornbach.nl/goudenhamer.