Groninger Landschap heeft Waddenfestival in Pieterburen

groningen - Het Groninger Landschap organiseert op zondag 27 mei van 11.00 tot 17.00 uur het Waddenfestival in Pieterburen speciaal voor gezinnen met kinderen. 

Het Groninger Landschap organiseert op zondag 27 mei van 11.00 tot 17.00 uur het Waddenfestival in Pieterburen speciaal voor gezinnen met kinderen. 

In en rond het bezoekerscentrum Waddenkust in Pieterburen worden tal van activiteiten georganiseerd. Zo kan je uilenbraakballen uitpluizen, met een schepnet waterbeestjes vangen of je kan je je eigen brood bakken. Je kan ook meehelpen met het bouwen van een schitterend zandkasteel.

Vanuit het bezoekerscentrum rijden drie huifkarren naar de dijk om naar vogels te kijken. Van het uitzicht maak je je eigen waddenschilderij of ga mee op zoek naar krabben en garnalen langs het wad.

De molen in Pieterburen is tijdens het Waddenfestival open met leuke activiteiten.
Kom met het hele gezin, want voor iedereen is er wel wat te doen.

Het Groninger Landschap organiseert jaarlijks vier festivals om kinderen enthousiast te maken voor natuur en landschap. Op de festivals staan activiteiten in het teken van beleven, verrassen, doen en ontdekken. Vorig jaar bezochten 9.000 ouders en kinderen deze festivals. Op het Waddenfestival in Pieterburen verwacht Het Groninger Landschap duizend bezoekers

Datum & Tijd:
Zondag 27 mei van 11.00 - 17.00 uur

Adres:
Bezoekerscentrum Waddenkust
Hoofdstraat 83
9968 AB Pieterburen

Parkeergelegenheid:
Bij het Zeehondencentrum, op een paar minuten lopen van het bezoekerscentrum.
Toegang: gratis