Gesigneerde voetbalschoenen van Arjen Robben

GRONINGEN - Voetballiefhebbers kunnen hun slag slaan. Onlineveilingmeester.nl organiseert in samenwerking met de supportersvereniging van FC Groningen een online veiling ten behoeve van het Ronald McDonald huis Groningen.

Onder meer onderbroeken gesigneerd door de mannen van Voetbal International, een bedrijfslezing door Gerard Kemkers en een dagje voetbal scouten met Ron Jans zijn de kavels waar de mensen op kunnen bieden. De supportersvereniging hield eerder dit weekend, tijdens de wedstrijd FC Groningen tegen Excelsior een collecte waarmee ruim 4000 euro werd opgehaald.

Met alle inkomsten kan het Ronald McDonald huis nieuwe kamers inrichten, zodat meer gezinnen waarvan kinderen zijn opgenomen in het Universitair Medisch Centrum Groningen kunnen blijven logeren.

De veiling sluit op donderdag 10 mei om 19:30 uur. Tot die tijd kan er worden geboden op unieke items als het Pioneer shirt van Martin Drent die de voormalig voetballer zelfs bij de koper thuis komt bezorgen. Een bod plaatsen kan via www.onlineveilingmeester.nl.