Vier de zintuigen met Zintastisch

GRONINGEN - Op de kunstenaarsenclave Het Werk aan de Paradijsvogelstraat 10 te Groningen wordt 9 juni van 10.00 tot 17.00 uur de zintuigen gevierd tijdens het Zintastisch! zintuigenfestival.

Toegang is gratis en meer informatie is te vinden op www.zintastisch.nl.

Op Zintastisch! staan de zintuigen centraal. En hoe worden de zintuigen gevierd? Door lekker eten, mooie muziek en gedichten, kunst en nog veel meer van dat soort moois. Zo organiseert De Speelruimte tijdens dit gezellige festival een workshop ‘voelen door voelen’ waar je kan ontdekken wat je nu eigenlijk voelt, als je voelt. En waar je dat voelt.

Ook draagt dichter Kasper Peters voor uit zijn eigen werk en gaat woordenkunstenaar Cissy Gressmann op de improvisatietour. In de ateliers die op die dag worden opengesteld is genoeg te zien om je ogen goed de kost te geven. Of wat dacht je van heerlijke verse koffie (mét een verhaal) om je neus en smaakpapillen eens goed aan het werk te zetten?

Zintastisch! is een vrolijk en zonnig nieuw festival in de stad Groningen, waarbij iedereen welkom is. Oók als bijvoorbeeld een van je zintuigen het niet doet. Zo is er voor doven en slechthorenden poëzie in gebarentaal. En ja, dat is compleet iets anders dan poëzie voor horenden. Ook bijzonder en leuk om te zien als je niet doof bent.

Zintastisch is een initiatief van Open je boek.