WIJS viert de verbinding tussen Stadjer en Student

GRONINGEN - WIJS (Wijk Inzet door Jongeren en Studenten) viert 8 mei in winkelcentrum Paddepoel haar twee-en-een-half-jarig bestaan.

Dit feestelijke moment zal worden ingeleid door het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst tussen Gemeente Groningen en de Hanzehogeschool.

De overeenkomst wordt getekend door Roeland van der Schaaf (Wethouder Gemeente Groningen) en Rob Verhofstad (bestuurslid Hanzehogeschool Groningen). De ondertekening bekrachtigt de samenwerking tussen deze twee partijen voor de komende drie jaar.

Vanaf 17.30 uur viert WIJS samen met betrokken studenten, wijkbewoners, opdrachtgevers en docenten twee en een half jaar succesvolle inzet in Groningen onder het genot van een hapje en een drankje. WIJS blikt samen terug op 130 verschillende projecten, waarbij meer dan tweeduizend studenten betekenisvol zijn geweest voor de stad. Ook biedt WIJS tijdens dit evenement de gelegenheid aan bezoekers om in de toekomst kennisdonateur te worden, bijvoorbeeld door zich in te schrijven voor een testpanel of door het aanbieden van een workshop binnen een specifiek vakgebied. Het volledige programma is te vinden op de Facebookpagina van WIJS Groningen en op de website http://www.wijsgroningen.nl.