Reünie Heymans College en Melisseweg

GRONINGEN - Er komt een reünie voor alle oud-leerlingen en -docenten van de school aan de Melisseweg 2 en al haar voorlopers, waaronder het Heymans College.

De reünie vindt plaats op zaterdag 16 juni aan de Melisseweg 2. De aanleiding voor de reünie is de aankomende sloop van het schoolgebouw. De reünie is voor de volgende scholen: Handels H.B.S., Heymans Lyceum, Heymans College, Th. Lanceeschool, Scholengemeenschap Oost, Belcampo, Scholengemeenschap Kruitlaan, Klaas de Vries school, Jan van der Laan school, Mondriaan, H.N. Werkman: Topsport Talentschool, H.N. Werkman Sprint, H.N. Werkman VMBO.

Tijdens de reünie zullen de oud-leerlingen en -docenten alle tijd hebben om bij te kletsen. Er is een programma samengesteld met ontvangst met koek en koffie, lessen van oud-docenten, een tentoonstelling van ‘de Verbeelding’ door de jaren heen, barretjes, een warm buffet, een dj en misschien zelfs een schoolband.

Ben je oud-leerling of -docent en wil je deze reünie bijwonen? Voor meer informatie en de kaartverkoop kun je terecht op www.heymans-en-melisseweg.heefteenreunie.nl. Op de website is het ook mogelijk om oud-klasgenoten uit te nodigen en te helpen met speuren naar de mensen die nog niet gevonden zijn.