Vanaf De Oosterpoort naar ‘Lost in the Greenhouse' in de kassen van Sexbierum

GRONINGEN - De Stadsschouwburg verzorgt 8 mei een unieke busreis naar de kassen van Sexbierum.

Daar wordt groots uitgepakt met een bijzonder project: ‘Lost in the Greenhouse’, dat wordt uitgevoerd in een kassencomplex in het Friese dorpje. De voorstelling is een grote hit; alle 18.000 kaarten voor 36 voorstellingen zijn uitverkocht en de Stadsschouwburg heeft de laatste kaarten!

Busreis en informatie

De reis kost € 89,- en is inclusief een toegangsbewijs, een retourreis met de bus van Groningen naar Sexbierum en voorafgaand aan de voorstelling op locatie een driegangendiner in Pools-Friese stijl. De bus vertrekt op dinsdag 8 mei om 17.00 uur vanaf De Oosterpoort en rijdt rechtstreeks naar Sexbierum. De voorstelling begint om 20.30 uur. Na afloop van de voorstelling rijdt de bus weer naar Groningen en komt naar verwachting om 23.45 uur bij De Oosterpoort aan.

Credits

Tekst: Geert Lageveen en Titus Tiel Groenestege | Regie: Titus Tiel Groenestege | Compositie: Radek Fedyk, Erik van der Horst | Spel: Leopold Witte, Redbad Klijnstra, Erik van der Horst, Maartje van de Wetering, Geert Lageveen, Maartje Goes, Gerben de Jong, Misja Nolet, Tim Schouten, Elisah Volgers, Rosa van der Vlugt en vele anderen | Decorontwerp: Michiel Voet.

Om 17.00 uur vanaf De Oosterpoort Groningen.