Veiling voor Ronald McDonald huis Groningen

GRONINGEN - De supportersvereniging van FC Groningen organiseert een grote veiling om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Ronald McDonald huis in Groningen.

In het Ronald McDonald Huis logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis. Het Huis krijgt geen subsidie en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Binnenkort worden er vier nieuwe kamers opgeleverd. Die kamers moeten worden ingericht en daar is geld voor nodig.

Er worden verschillende acties door de supportersvereniging georganiseerd om zo veel mogelijk geld voor het Ronald McDonald Huis op te halen. Voor aanvang van de laatste thuiswedstrijd tegen Excelsior zal er overal in het stadion gecollecteerd worden. Na de wedstrijd tegen Excelsior zullen een aantal unieke items onder aanvoering van veilingmeester Martin Drent onder de hamer gaan in het supportershome. Welke items dat zijn wordt op een later moment via onze sociale kanalen bekent gemaakt.

De online veiling gaat van start op 1 mei om 16.00 en loopt tot 10 mei 19.30 uur. Zie https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/2194.