'Sneuwitje en een stuk of zeven dwergen' naar Stadsschouwburg

GRONINGEN - Zes Groningse cabaretiers, zangers en acteurs bedachten voor de donkere, koude decembermaand een hartverwarmende voorstelling.

Bert Visscher, Arno van der Heyden, Jan Veldman, Carmen Schilstra, Frank den Hollander en Alina Kiers trekken langs de noordelijke theaters met ‘Sneuwitje en een stuk of 7 dwergen’. Van 26 t/m 29 december is de voorstelling te zien in de Stadsschouwburg Groningen.

Hartverwarmende familievoorstelling

Een vermakelijke recht- voor-z’n raap familievoorstelling zonder spelregels. Gebaseerd op de Engelse kersttraditie van de Christmas pantomime, maar daar trekken onze vrienden zich verder niks van aan. Een swingende voorstelling met live-band en pakkende liedjes van Jan Veldman. In een geraffineerde ontmoeting van Sneuwitje en de legendarische volksheld Robin Hood met zijn kleine vrienden komen onderwerpen aan de orde die normaal gesproken de pret aan het eind van het jaar behoorlijk kunnen verzieken. Maar met een dosis romantiek en liefde brengt de voorstelling licht in de donkere dagen rondom kerst. Zal het Robin Hood lukken om voor Sneuwitje zijn boog nog een keer te spannen en zal de liefde ook in dit avontuur alles overwinnen? Maak het mee in de Stadsschouwburg. Ook geschikt als Sinterklaas- of kerstcadeau voor de héle familie. 'Sneeuwitje en een stuk of zeven dwergen' 26 t/m 29 december 2018 Stadsschouwburg Groning