Een kledingmaat minder in vier weken bij Studio Shape it

GRONINGEN - Studio Shape it is gevestigd in Groningen/Hoogkerk, Josephine Dijkman, de eigenaresse, heeft haar passie voor beauty omgezet in een allround beautybedrijf.

Om meer mensen te kunnen helpen met afvallen heeft Josephine een webshop met haar eigen producten onder de naam Shape it shop; www.shapeitshop.nl ontwikkeld. De koolhydraatarme en eiwitrijke producten en de stofwisselingskuur zijn via de webshop te bestellen, je kunt ze laten bezorgen of tijdens een afval begeleidingsconsult in de Studio meenemen. De producten in de webshop zijn de goedkoopste per stuk in Nederland. “Geen hongergevoel, verantwoord en snel afvallen voor een goede prijs kwaliteit verhouding is het doel van mijn webshop en begeleiding “zo zegt Josephine.

Josephine kreeg veel vragen over plaatselijk afvallen, centimeters verliezen die ook weg blijven (mits je uiteraard niet weer aankomt). “Ik ging dus opzoek naar een figuurcorrectie apparaat die dit kon en wat ik eerst zelf uit testte om te weten of de resultaten dan ook blijvend waren. En dat heb ik gevonden in het Shape Systeem” Vanaf nu kun je bij Studio Shape it gegarandeerd 1 kledingmaat afvallen in vier weken. Je komt vier weken aaneengesloten, twee keer per week naar de studio voor een behandeling met het Shape Systeem. Het Shape Systeem zorgt ervoor dat je vetcellen het opgeslagen vet vrij geven door middel van Ultrasound (ook wel Cavitatie genoemd), de spierstimulatie van het systeem verbrand het vrijgegeven vet en de afvalstoffen verlaten door middel van je lymfestelsel het lichaam. Het Shape Systeem zorgt ook voor huidverstrakking.

Wil je meer weten over de Stofwisselingskuur en het Shape Systeem, kijk dan op www.studioshapeit.nl.