Easyslim.nu: afslanken anno 2018

GRONINGEN - ‘Easyslim.nu gaat verder dan afslanken’, aldus Mariska Kuiper sinds maart 2017 eigenaresse van Easyslim.nu Groningen.

‘We zien veel mensen, die eerder al verschillende afslank-methodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al snel dat Easyslim.nu werkt!’. Sinds de introductie van Easyslim.nu in 2015 door Karin Hut, zijn er inmiddels al 40 franchisevestigingen in Nederland en binnenkort ook de grens over naar Duitsland. Mariska: ‘Ons sterke punt is, dat mensen zich niet aan een of ander crashdieet hoeven te houden. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen geleegd en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Hierdoor gaat het afslanken snel! Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulite en maakt het een slappe huid weer mooi strak.’

Nieuwgierig geworden? Er is een intake & proefbehandeling in te plannen voor euro 29 in plaats van euro 69. Easyslim.nu, Bieslookstraat 31, groningen@easyslim.nu, www.easyslim.nu. Telefoon 06- 130089713.