Culinaire Zwerftocht Hortusbuurt/Ebbingekwartier

GRONINGEN - De Bewonersorganisatie van de Hortusbuurt en Ebbingekwartier organiseert dit jaar voor de achttiende keer de Culinaire Zwerftocht op woensdag 9 mei.

Bij de Culinaire Zwerftocht krijgen de deelnemers een driegangenmaaltijd, waarbij ze voor elke gang naar een ander restaurant in de buurt wandelen. In alle restaurants staat een grote tafel klaar voor de culinaire zwervers. Zo kunnen de deelnemers aan de zwerftocht niet alleen verschillende restaurants leren kennen, maar maken ze ook kennis met hun buurtgenoten. Het lot bepaalt in welk restaurant de deelnemers eten.

De kosten zijn euro 25 per persoon (mensen met Stadjerspas/Collegekaart betalen euro 17,50). Drankjes komen voor eigen rekening en moeten in de restaurants afgerekend worden. Aanmelden kan (in groepjes van maximaal 4 personen) voor 7 mei via HortusEbbinge@gmail.com. De kaarten kunnen op 9 mei tussen 17.00 en 18.00 uur opgehaald en contant en gepast betaald worden in café de Minnaar, Kleine Rozenstraat 64.

Elf restaurants doen mee: Asia Today, Macedonië, Bla Bla, de Groene Weyde, de Zevende Hemel, Eetcafe 73-2, Fortuna, het Heerenhuis, Rigoletto, Topoli en Zondag.