Waar is Danny de gabber nu?

GRONINGEN - In het kader van 20 jaar Lichtzone aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat zijn er diverse activiteiten waarbij de medewerking van het in fotografie geïnteresseerde publiek gevraagd wordt.

Ditmaal een oproep van fotograaf Ewoud Broeksma, ondermeer bekend van zijn rubriek “Hemd van het Lijf” in de zaterdagse sportkrant van Dagblad van het Noorden. Wie weet waar Danny van Gulik, 20 jaar geleden gefotografeerd op een feestje eind maart 1998 in Kardinge, nu is? Hij was toen 22 jaar en woonde in Assen.

Zou hij een huisvader zijn geworden, een creatief beroep zijn gaan uitoefenen of op reis gegaan zijn of... Wie het weet mag het Ewoud melden op info@broeksma.com of sms’en op 06-1410-2935.

“Het is mijn bedoeling, als het kan hem opnieuw te fotograferen om de twee foto’s van toen en nu naast elkaar te kunnen presenteren, liefst nog op de afsluitende dag van de jubileumexpositie in Lichtzone, 30 april”, aldus de fotograaf die a.s. zaterdag 21 april voor iedereen toegankelijk een lezing geeft over en met zijn in fotogalerie Lichtzone, Oude Kijk in ’t Jatstraat 36, stad, aanvang 19.30 uur. Foto: Ewoud Broeksma.