Laat jouw Groningen zien voor Koningsdag!

GRONINGEN - Wat maakt Groningen voor jou zo bijzonder? Deel een foto of filmpje op social media met #mijngroningen en win een ballonvaart voor twee personen. Met deze actie wordt met heel Groningen toelegeleefd naar Koningsdag.

Een vraag aan alle Groningers: wat is het precies dat Groningen zo mooi of bijzonder maakt? Wat wil jij laten zien van Groningen? Welke Groninger wil jij in het zonnetje zetten? Post een foto of filmpje van jóuw Groningen op Instagram of Youtube, of post het op de Facebookpagina Koningsdag2018Groningen en gebruik hierbij de hashtag #mijngroningen. Inspiratie nodig? Een aantal bekende Groningers gingen je al voor. Of ben je niet zo van de social media maar wel nieuwsgierig naar de inzendingen? Bekijk de filmpjes op koningsdag.groningen.nl.

Meedoen aan de campagne wordt beloond: de winnaar van het beste filmpje en de winnaar van de beste foto krijgen een ballonvaart voor twee cadeau.

Op vrijdag 27 april viert koning Willem-Alexander met zijn familie Koningsdag in de stad Groningen. Gemeente, provincie en Oranjevereniging hopen een groots feest te organiseren voor iedereen in Groningen. Samen met allerlei andere organisaties én de inwoners van Groningen willen wij heel Nederland laten zien dat we trots zijn op onze prachtige stad en regio. Informatie over het programma, de bereikbaarheid en meer is te vinden op koningsdag.groningen.nl.