Australische singer-songwriter Pete Murray naar Groningen

GRONINGEN - Pete Murray is één van de meest succesvolle Australische singer-songwriters. Met grote hits als Feeler, Better Days, Connected en Opportunity weet hij keer op keer de Australische hitlijsten te bestormen.

Peter Murray brengt een feelgood-zomergevoel, een positieve kijk op het leven weerklinkt in al zijn nummers. Murray timmert hard aan de weg en heeft dit jaar Heartbeats – remix uitgebracht. Een plaat met een vernieuwende sound, maar toch een herkenbare Pete Murray plaat. Daarnaast kwam eind vorig jaar het album Camacho uit, vol met nummers met daaronder een verrassende beat. Zijn prachtige volwassen, enigszins schorre stem is laag en hoog tegelijk. Meeneuriën met Pete Murray is onvermijdelijk. Een feelgood-zomergevoel en een positieve kijk op het leven laat Murray door al zijn nummers weerklinken.

Tour

Pete Murray doet een tour met de voltallige band om een heleboel plaatsen te bezoeken waar ze al een tijd niet meer zijn geweest. Hij wil graag zijn nieuwe muziek laten horen en kan niet wachten om te reactie van het publiek te zien. Pete Murray Ma 19 november | 20.00 uur De Oosterpoort Kaarten euro 25 (inclusief euro 3 servicekosten)