Première Santelli ‘Gewoon Anders’ in Grand Theatre

GRONINGEN - Gewoon Anders van Santelli gaat 21 april 15.00 uur in première in Het Grand Theatre in Groningen

Het is de nieuwe voorstelling van het jeugdcircus waarmee het de komende anderhalf jaar rondtoeren langs theaters, festivals. Zestien jongeren tussen de 12 en 16 jaar verrassen het publiek met een afwisselende circusvoorstelling op, naast, achter, langs en met 18 houten blokken: of hokjes zo je wilt. Wat is er allemaal mogelijk als je jarenlang geoefende circustrucs ineens gaat combineren met deze spannende objecten?

De regie voor Gewoon Anders ligt in handen van regisseur en acrobaat Tonny Mulder. Als acrobaat en entertainer was hij jarenlang actief in het duo Mulder en Dol. Binnen Stichting STUG ontwikkelde Tonny verschillende acts. Op dit moment is hij, naast regisseur bij Santelli, als muzikant, acrobaat en speler actief met Duo Diesel uit Groningen.

De jonge artiesten van het Gronings jeugdcircus trainen tussen de zes en tien uur per week onder begeleiding van professionele trainers om Gewoon Anders tot in de kleinste details te perfectioneren. Heidi van der Veen, productieleider Santelli: ‘Deze voorstelling is één van de meest technische in jaren! Het niveau van deze groep is weer heel hoog en wat ze laten is spectaculair en… gewoon anders!’

De voorstelling wordt wordt twee keer gespeeld, om 15.00 uur en om 19.30 uur. Kaarten euro 12, CJP/student euro 10 en kinderen tot 12 jaar euro 8 en zijn verkrijgbaar via www.santelli.nl.