Derde editie The Walkthrough met Culture Trail

GRONINGEN - Voor het derde jaar op rij het evenement The Walkthrough, met een speciale editie: een Culture Trail op 3 juni. Een geheel nieuwe route, dwars door Groningen met prachtige culturele locaties.

Dit wordt Hardlopen 2.0, want je komt op locaties waar je normaal nooit komt en al helemaal niet met een hardloopoutfit. Met je hardloopmaatje dwars door onder andere MartiniPlaza, het Grafisch Museum, filmruimten, (opname)studio's, backstage, tribunes, bioscoopzalen, de Martinitoren en zelfs een unieke schuilkelder middenin de stad waarvan je het bestaan nog niet wist? Pak je kans op zondagochtend 3 juni! Uiteraard zorgt de organisatie voor genoeg muziek bij de start, langs de route, in de gebouwen en aan de finish. Ben je benieuwd door welke locaties je nog meer komt? Houd dan de website, Facebookpagina en Instagram in de gaten, waar regelmatig nieuwe locaties bekend worden gemaakt.

In gaat het om een breed programma, waarbij ook de culturele instellingen een belangrijke rol spelen en zelf in huis programmeren. De Culture Trail is een gezamenlijke open dag: alle locaties pakken (groots) uit en zorgen samen met de organisatie voor een mooie beleving voor zowel jong als oud.

Deelname kost euro 19 inclusief een startnummer met eigen naam en een Culture Trail medaille. De route loopt over een parcours van 6,5-7 kilometer door vijftien gebouwen.

Deelnemen met een loopgroep, vanuit een sportvereniging of met een groep collega's en gezamenlijk starten vanuit dezelfde startgroep? Dat kan! Stuur dan een mail naar info@thewalkthrough.nl voor meer informatie. De organisatie zorgt dan voor opvolgende startnummers. Voor meer informatie en inschrijven ga naar: www.culture-trail.nl.