Looks for Tall geopend in Groningen

GRONINGEN - Diana Smith opende 14 maart de deuren van haar Looks for Tall aan de Carolieweg 23 in Groningen. De winkel biedt -zoals de naam al doet vermoeden - een totaalconcept voor lange vrouwen en mannen, in zowel kleding als schoenen.

Diana startte in 2011 in de kledingbranche met haar damesmodezaak Lange Dame. Eén van de drijfveren voor deze modewinkel was zeker haar eigen lengte van 1,92m. “Het is een uitdaging om dan leuke en goed passende kleding te vinden”, aldus Diana. Haar winkel in Winschoten werd in 2015 uitgebreid met een filiaal in Groningen waarvan de complete collectie en inventaris in november 2017 verloren is gegaan, na een zolderbrand boven het filiaal.

Looks for Tall is nu na maanden van hard werken en opbouw open en uitgebreid van louter damesmode naar een zaak met ook mannenkleding en schoenen. Voor de schoenen is ze een samenwerking aangegaan met Caland/schoen gespecialiseerd in grote maten. De uitbreiding van het concept had Diana al eerder in haar hoofd, maar heeft ze nu door de brand eerder dan gepland kunnen realiseren.

In de ruime lichte winkel vind je kleding van toonaangevende merken, zowel voor lange dames als voor heren. Daarnaast wordt onder het eigen label "Lange Dame", voor de damesafdeling, kwalitatief hoogwaardige, duurzaam en eerlijk geproduceerde kleding ontworpen en geproduceerd. De ontwerpen komen allemaal van Diana zelf en alle confectie is geheel aangepast aan de lichaamsbouw van lange dames.

"Ik ben ontzettend blij en trots dat we binnen vier maanden weer een mooie winkel hebben. En dat we het concept hebben kunnen uitbreiden met herenkleding en schoenen", aldus Diana.