La Touche Française - Rock around the pop Hervé Perdriel

GRONINGEN - De Franse kunstenaar Hervé Perdriel exposeert van 10 april tot en met 30 mei in Literair Café De Graanrepubliek en het Institut français in Groningen.

De expositie La Touche Française laat werk zien dat is gebaseerd op digitale collages en gesampelde muziek uit zijn serie Rock around the pop. Het is een interactieve expositie waarbij de bezoeker tegelijkertijd via een koptelefoon een playlist kan beluisteren die gelieerd is aan de kunstwerken. De opening van de expositie in aanwezigheid van de artiest vindt plaats op 10 april van 19.00 tot 21.00 uur in Café De Graanrepubliek.

Aan het eind van de expositie is er in De Graanrepubliek onder leiding van Hervé Perdriel een workshop waar de bezoeker zijn eigen platenhoes kan ontwerpen. Deze vindt plaats op 30 mei om 16.45 uur. Deelname is gratis, inschrijving noodzakelijk. Dat kan via institutfrancais@rug.nl

Voor meer details over het werk van Hervé Perdriel zie http://www.herveperdriel.com/# , daar kunt u ook het werk uit de serie Rock around the pop bekijken. Literair Café De Graanrepubliek, Gedempte Kattendiep 11 Groningen.