Vintage kleding in Der Aa-kerk Groningen

GRONINGEN - De Der Aa-kerk in het centrum van Groningen is zaterdag 14 april en zondag 15 april dé plek voor iedereen die op zoek is naar een leuke outfit. Er is dan namelijk weer een Vintage Kilo Sale in de kerk.

De Der Aa-kerk is dan gevuld met kledingrekken vol met leuke vintage kleding uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Bijzonder aan deze kledingverkoop is dat de kleding niet per stuk is geprijsd, maar per kilo wordt afgerekend. Bezoekers betalen vijftien euro per kilo kleding. Speciaal voor dit weekend is er twee ton aan mooie vintage kleding geselecteerd. De voorraad wordt beide dagen steeds aangevuld, dus er is continu keuze uit een ruim assortiment kleding voor hem en voor haar. Van jurken en jassen tot denim en van tassen tot schoenen en broeken. Er is een pasruimte aanwezig met spiegels, ook staan er weegschalen in de kerk om tussendoor de gekozen vintage vondsten te wegen.

De Vintage Kilo Sale wordt georganiseerd door The Vintage Rebel. Zaterdag 14 april van 12.00 uur tot 17.00 uur, zondag 15 april van 12.00 uur tot 16.00 uur. Toegang: gratis. Prijs per kilo euro 15.