Beijum sluit 40-jarig bestaan af met Beijum Trail

GRONINGEN - De Beijum Trail is op 3 juni. Een Urban Trail met een parcours van zeven kilometer, kris kras door de wijk Beijum. De route gaat door meer dan twintig bekende Beijumer locaties zoals basisscholen en winkels, en voert dwars door natuurgebied de Groene Long.

De route kan zowel wandelend als hardlopend afgelegd worden. Start en finishlocatie is wijkcentrum Het Trefpunt. De Beijum Trail is een van de afsluitende onderdelen van de feestweek ter ere van het 40-jarig bestaan van de wijk Beijum. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om de diversiteit en het groene karakter van de wijk op een unieke manier mee te maken. Tijdens de BeijumTrail staan beleving en verbinding voorop. Op elke locatie waar de trail doorheen loopt, is live entertainment aanwezig. De komende weken worden de verschillende locaties die de Beijum Trail aandoet één voor één bekend gemaakt. Houdt daarvoor onze Facebookpagina Beijum Trail – Beijum40 en de website Beijum40.nl in de gaten!

Deelnemers kunnen vooraf meedoen aan een gezamenlijke en prikkelende warming-up. Deelname aan de BeijumTrail kost 10 euro.