HB-Café Met Frans Corten

GRONINGEN - Frans Corten komt 20 april spreken in het HB café in Groningen.

Frans is van oorsprong bioloog en legt zich al sinds 2001 toe op het coachen van hoogbegaafden in hun loopbaan. Hij was een van de eersten die daarover publiceerde. In 2011 zag hij de unieke waarde van de Belgische KernTalentenmethode: de enige die hoogbegaafdheid aankan. Hij is al jaren analist en trainer in deze methode. Hij heeft bijna 40 analisten opgeleid en de methode is inmiddels voor hoogbegaafden een standaard geworden.

Hoogbegaafden kunnen vaak heel veel verschillende dingen en kunnen die vaak ook goed. Toch gaat het werk snel vervelen als je sterke KernTalenten onvoldoende worden aangesproken. Dan wil je elke twee jaar weer weg naar een volgende baan. Hoe vind je een werkplek waar je duurzaam je ei in kwijt kan? Een eigen bedrijf is dan één van de opties om te verkennen.

Tijd 19.30 uur, inloop vanaf 19:00 uur. Locatie HB café Groningen: Hampshire Hotel - Groningen Centre, Radesingel 50, 9711 EK Groningen. Zie ook: www.hampshire-groningen.nl. Let op: vanaf 1 april 2018 heet dit hotel: Best Western Hotel Groningen Centre.