Twintig jaar Lichtzone – Fotogalerie voor Fotografen

GRONINGEN - Op 1 mei 2018 is het 20 jaar geleden dat Stichting Fotogalerie Lichtzone een mooi pand betrok in de Oude Kijk in ‘t Jatstraat 36, fraai gesitueerd midden in de binnenstad van Groningen.

Om te vieren dat het gelukt is als onafhankelijke fotogalerie al 20 jaar fotografen de gelegenheid te bieden hun werk in een prachtige galerie te exposeren, organiseert Fotogalerie Lichtzone in de maand April de jubileumexpositie FEEST, waarmee de eerste succesvolle 20 jaar exposeren worden volmaakt.

Op deze jubileum-expositie zal uiteraard werk te zien zijn van alle veertien fotografen die op dit moment aangesloten zijn bij Lichtzone. Fotogalerie Lichtzone wil een laagdrempelig podium bieden aan fotografen en juist daarom biedt Lichtzone tijdens de jubileummaand óók een expositie-podium aan alle fotografen die mee willen doen aan onze jubileum expositie.

Lichtzone nodigt dus alle fotografen van harte uit om in maart tijdens de Lentesalon of tijdens de jubileum expositie in april langs te komen in de galerie in de Oude Kijk in ‘t Jatstraat met een eigen foto van maximaal A4-formaat. Die foto’s zullen dan allen bijdragen aan het feestelijke karakter van de jubileum-expositie.