Astrea Paas Run in Selwerd

GRONINGEN - Loopgroep Astrea heeft 31 maart de ‘Astrea Paas Run’, een hardloopevenement in de wijk Selwerd. Er kan worden deelgenomen aan de vier mijl, de tien kilometer of de vijftien kilometer.

Er zijn mooie routes uitgezet die vanaf Park Selwerd naar het Zerniketerrein en het Reitdiep leiden. Het startschot klinkt om 14.00 uur bij het clubgebouw van Loopgroep Astrea.

Traditiegetrouw zamelt de loopgroep geld in voor een lokale organisatie. Dit jaar is voor Wijkradio Selwerd gekozen (wijkbedrijfselwerd.nl). Dit radiostation wordt gerund door vrijwilligers die vanuit een studio in het Wijkbedrijf radio maken. Het is een radiostation voor en door bewoners van de wijk dat afhankelijk is van donaties. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een bijdrage geven aan dit initiatief.

Inschrijven voor deze loop kan via de website van Astrea www.loopgroepastrea.nl/astrearun. Bij voorinschrijving bedragen de kosten voor alle afstanden euro 7. Daarnaast kan een bijdrage gegeven worden aan het goede doel. Bij inschrijving op de dag zelf, zijn de kosten euro 8,50 voor deelname. Na-inschrijving kan vanaf 12.30 uur.