Koningsdagcampagne #mijngroningen van start

GRONINGEN - Met de oproep "Laat jouw Groningen zien voor Koningsdag" startte de Commissaris van de Koning René Paas vandaag de online campagne #mijngroningen. Dit deed hij mede namens de gemeente en de Oranjevereniging.

Alle Groningers zijn uitgenodigd om te laten zien wat Groningen voor hen zo bijzonder maakt. Dat kan door een foto of filmpje te delen op social media via de hashtag #mijngroningen. De campagne is bedoeld om met de hele provincie toe te leven naar het bezoek van Koning Willem-Alexander en zijn familie.

Een vraag aan alle Groningers: wat is het precies dat Groningen zo prachtig of bijzonder maakt? We zijn benieuwd hoe jij daar tegenaan kijkt. Wat wil jij laten zien van Groningen? Welke Groninger wil jij in het zonnetje zetten? Post een foto of filmpje van jóuw Groningen op Instagram of Youtube, of post het op de Facebookpagina Koningsdag2018Groningen en gebruik hierbij de hashtag #mijngroningen.

Meedoen aan de campagne wordt beloond: de winnaar van het beste filmpje en de winnaar van de beste foto krijgen een ballonvaart voor twee cadeau. Ook worden de beste inzendingen tijdens Koningsdag uitgezonden op verschillende beeldschermen in de stad.